Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli başlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cihetı saf yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme şeşna hileınması kolaylaşır ve elan fazla beis vermesi önlenir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş olmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin keyfiyet anında bapnın olanaklı olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazgımızda;

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o hengâm muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve yangın kapısı panik barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında farklı bir platforma yönlendirmemelidir. Rastgele bir satıcının sizi diğer bir siteye yönlendirmesi cihetiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu bileğildir.

Report this wiki page